Александер Майер вече е на финалната права на професионалната си

...
Александер Майер вече е на финалната права на професионалната си
Коментари Харесай

Австралийската авантюра на Алекс Майер приключи

Александер Майер към този момент е на финалната права на професионалната си футболна кариера, а точно на рождения си ден не получи подарък. Дългогодишният състезател на Айнтрахт (Франкфурт) навършва 37 години през днешния ден, само че вместо мотив за усмивка, остана без тим. Авантюрата му в шампионата на Австралия завърши след 12 мача и единствено 1 гол, откакто локалните медии разпространиха всеобщо новината, че Уестърн Сидни Уондърърс се разделят с Майер, в чиято визитка личат наградите за голмайстор както на Първа, по този начин и на Втора Бундеслига в родната му Германия.

Happy Birthday to a true Eintracht legend.
Alex Meier turns 37 today!#SGE pic.twitter.com/gNUTUcXzIT
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) January 17, 2020
Дългогодишният капитан на Айнтрахт (Франкфурт) подписа с австралийците през есента и въпреки да игра под управлението на сънародника си Маркус Бабел, не съумя да остави предстоящата диря в А-Лигата. Уестърн Сидни е на осмо място в класирането, като зад Уондърърс са единствено три тима.

Преди това Алекс Майер изкара половин сезон в Санкт Паули (16 мача и 6 гола), а предходните 14 години - сред 2004 и 2018 употребява, с цел да се трансформира в същинска икона за почитателите на Франкфурт (379 мача и 137 попадения). Играл е още и за другия тим от Хамбург - Хамбургер ШФ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР