Александър Зверев разделя Григор Димитров от финала на ATP 250

...
Александър Зверев разделя Григор Димитров от финала на ATP 250
Коментари Харесай

Поредна възможност за реванш: Топ поставеният разделя Григор от сблъсъка за трофея в Чънгду

Александър Зверев разделя Григор Димитров от финала на ATP 250 шампионата в Чънгду. Топ поставеният имаше извънредно тежък 1/4-финален конфликт против Миомир Кецманович, като беше на единствено две точки от загубата, само че в последна сметка наложи волята си над сърбина и победи в едно същинско 3-часово тенис представление - 5:7 7:5 6:2. 

Така за четвърти път през годината ще следим конфликт сред Зверев и Димитров, а до момента олимпийският първенец от Токио е позволил да загуби единствено един сет във всички тези мачове. Това обаче се случи на отминалия US Open, където ясно се видя, че Григор има всички тенис причини да се оправи с германеца, единствено че физически проблем го лиши от опцията да се бори за триумфа и в този момент ще има поредна опция да вземе своя реванш.

Досега международният номер 10 има преимущество от 6:1 в директните си мачове с нашия съотечественик, само че несъмнено през тази седмица не впечатлява с представянето си в Чънгду и му се наложи да се връща от сет пасив и в двете си изиграни срещи в китайския град.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР