Александър Зверев проведе първа тренировка в Саудитска Арабия преди започващия

...
Александър Зверев проведе първа тренировка в Саудитска Арабия преди започващия
Коментари Харесай

Зверев тренира с Вавринка в Саудитска Арабия


Александър Зверев организира първа подготовка в Саудитска Арабия преди започващия в четвъртък показателен шампионат Diriyah Cup. Олимпийският първенец ще изиграе първия си мач от половин година насам, откакто претърпя тежка травма на глезена по време на полуфиналния конфликт с Рафаел Надал на Ролан Гарос.

Партньор на Зверев в днешното занятие бе Стан Вавринка. Швейцарецът, който завърши 2022 година с трагична загуба от Холгер Руне в първи кръг на Мастърса в Париж, също ще стартира подготовката си за новия сезон с присъединяване в Diryah Cup.

Зверев претърпя интервенция при започване на юни, като малко след нея германецът показа, че задачата пред него е да се завърне на US Open. Това обаче не се случи, а оповестеното му присъединяване в груповата фаза на Купа „ Дейвис “ също не се реализира поради затруднения в рехабилитацията му.

В началото на ноември обаче неговият брат Миша Зверев показа пред Eurosport, че международният №12 се усеща все по-добре и ще се стреми да натрупа допустимо най-вече игрова процедура в идващите седмици. Финалистът на US Open за 2020 година е част от тима на Германия за започващия на 29 декември United Cup, като Бундестимът е в група с отборите на Съединени американски щати и Чехия.

Видео от днешната подготовка на Зверев и Вавринка можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР