Александър Зверев отново се изявява на корта след като претърпя

...
Александър Зверев отново се изявява на корта след като претърпя
Коментари Харесай

Александър Зверев: Не съм на нивото, на което трябва да бъда

Александър Зверев още веднъж се изявява на корта откакто претърпя интервенция на глезена през юли с проваляне от чеха Иржи Лехечка на шампионата за смесени тимове " Юнайтед Къп " в Австралия. Зверев планираше завръщането си за септември, само че го отсрочи поради нови здравословни проблеми и се отдръпна от присъединяване във финалите на шампионата за Купа " Дейвис ".

Той игра на демонстративна конкуренция в Саудитска Арабия и в Световна тенис лига в Дубай по-рано този месец. Германецът съобщи, че травмата към този момент не го тормози, само че има потребност от повече време, с цел да влезе в оптималната игрова форма.

" Физически не съм на равнището, на което би трябвало да бъда ", сподели Александър Зверев, представен от организация " Ройтерс ". " Това даже не е под въпрос. Уморявам се много по-бързо от нормално. Не съм задоволително бърз на корта като преди. Ако би трябвало да съм почтен, не изпитвам болежка единствено от към две-три седмици, действително от Саудитска Арабия. Преди това още усещах болежка и не можех да върша разнообразни неща. Ще отнеме няколко седмици до момента в който си върна равнището, на което желая да бъда ", изясни още Зверев.

" Трудно е да приказвам за упования за шампионатите от Големия шлем сега. Би било нереалистично и много неуместно да слагам упования да печеля или нещо такова. Разбира се, че желая да надвивам. Всеки го желае. Но първо би трябвало да си върна формата, която имах ", съобщи Зверев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР