Александър Зверев няма да бъде наказван от АТП за домашно

...
Александър Зверев няма да бъде наказван от АТП за домашно
Коментари Харесай

АТП прекрати разследването срещу Зверев за домашно насилие

Александър Зверев няма да бъде наказван от АТП за домашно принуждение. Това стана ясно, откакто от тенис организацията оповестиха, че не са открити задоволително доказателства против досегашният №2 в тениса, осведоми Агенция Франс Прес.

Както е известно германецът бе упрекнат от някогашната си другарка Оля Шарипова, че й е посягал. Рускинята разкри за случаи на нанесен побой, както и за тежък душевен тормоз от тенисиста, който на моменти даже я е карал да се опасява за живота си. Всичко това се случи в края на 2020 година. Огромният отзив накара ATП да започва свое следствие, на което през днешния ден беше комплициран край.

От организацията въпреки всичко обявиха, че при появяването на нови детайлности, следствието може да бъде възобновено.

В последните месеци неведнъж са били разпитани 24 души. Семейство, близки, другари и сътрудници на двамата забъркани. Освен това са били прегледани голям брой известия, аудиозаписи и фотоси, като Зверев непринудено е дал всичките си електронни устройства.

" На база неналичието на задоволителни доказателства и разказите на очевидци, както и след крайните мнения на Шарипова и Зверев, в това число и на други разпитани хора, следствието не съумя да откри съществуването на физическо принуждение ", се споделя в мнението. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР