Александър Зверев би могъл да се завърне на корта преди

...
Александър Зверев би могъл да се завърне на корта преди
Коментари Харесай

L’Equipe: Зверев може да се завърне преди US Open


Александър Зверев би могъл да се завърне на корта преди Откритото състезание на Съединени американски щати. Това оповестява журналистът от L’Equipe Куентен Мойне. Световният №3 нарани неприятно крайници си при рухване по време на полуфинала на Ролан Гарос против Рафаел Надал, като след това напусна корта с патерици.

Медицинските прегледи след дуела са открили, че Зверев има скъсани връзки на дясното ходило. След завръщането си в Германия олимпийският първенец се е подложил на проучвания в локална клиника, след които е било открито, че ще бъде отвън игра за интервал сред шест и осем седмици.

Това значи, че германецът сигурно ще пропусне Уимбълдън, като съгласно Мойне е допустимо той да се завърне на шампионатите в Съединени американски щати при започване на август. Голямата цел пред Зверев сега е да бъде възобновен за US Open, където бе доста покрай купата през 2020 година

Евентуално безучастие в американските шампионати би могло да навреди доста съществено на ранкинга на Зверев. Миналата година той се показа доста мощно в Съединени американски щати, като завоюва купата на Мастърса в Синсинати, след което стигна до полуфинал на US Open.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР