Александър Йорданов се изказа остро на стената си във фейсбук

...
Александър Йорданов се изказа остро на стената си във фейсбук
Коментари Харесай

Александър Йорданов: България е нападната от ментърджиите на промяната

Александър Йорданов се изрече остро на стената си във фейсбук и упрекна " Продължаваме промяната " за рецесията и дестабилизацията в страната

" НЕУДОБНИ ДУМИ: МЕНТЪРДЖИИ

Щели били от Политическа партия да внасят в Народното събрание първо декларация, а по-късно щели били да решат дали да предложат кабинет. Няма подобен номер в Конституцията. Това е обикновен тарикатлък. Затова и той доста подхожда на всички тарикати. Отново се цели да се основат условия за борба. Кандидат министър председателят, откакто бъде одобрен от Народното събрание, би трябвало да показа програмата, структурата и състава на бъдещото държавно управление. Народните представители са тези които ще решат дали да дадат поддръжката си. Такава е демократичната европейска парламентарна традиция. Такъв е конституционният ред. Такава е и българската демократична традиция.

Днес България е нападната от ментърджиите на " смяната ", които измислят " правила " отвън разпоредбите. За да продължи рецесията и дестабилизацията. Съветът ми към депутатите от ГЕРБ/СДС е да не гласоподават нищо, което оферират от Политическа партия. Дори то да е copy paste на позиции, които и те са предложили или отстоявали. Ментърджиите би трябвало да бъдат оставени да се удавят в личното си ментарджийско тресавище. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР