Александър Везенков записа нов личен рекорд в НБА при победата

...
Александър Везенков записа нов личен рекорд в НБА при победата
Коментари Харесай

Александър Везенков след успеха на Сакраменто над Финикс: Щастлив, че спечелихме този мач

Александър Везенков записа нов персонален връх в НБА при успеха на неговия Сакраменто като посетител на Финикс. Успехът обаче не пристигна по никакъв начин елементарно, като „ кралете “ изоставаха съвсем през цялото първо полувреме, само че завоюваха след доста мощна трета част.

Българинът означи рекордните в кариерата си 14 точки за триумфа на " кралете " със 114:106. Националът добави три битки в нахлуване, две асистенции и три откраднати топки.

" Знаехме, че 50 точки не са задоволителни. Ние не играхме задоволително добре и в двете етапи на играта. Знаехме, че и двата тима може би са афектирани от елиминацията в НБА шампионата, само че това не е опрощение “, съобщи Везенков след срещата в ефира на NBC Sports.



Преди няколко дни тимът на Майк Браун отпадна на четвъртфиналите в In-Season шампионата след проваляне от Ню Орлиънс Пеликанс.

„ Първо трябваше да намерим мястото си в отбрана първо, след това в нахлуване и съм в действителност благополучен, че го направихме и спечелихме този мач “, сподели още българинът във връзка мача с Финикс тази нощ.

Следващият дуел на Сакраменто е вкъщи против Бруклин Нетс на 12 декември от 05:00 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР