Александър Везенков за първи път се появи в залата на

...
Александър Везенков за първи път се появи в залата на
Коментари Харесай

Везенков гледа новите си съотборници в Сакраменто

Александър Везенков за първи път се появи в залата на новия си тим в НБА " Сакраменто Кингс ", въпреки и за начало единствено като фен. Българинът наблюдава дуела на " кралете " против " Маями Хийт " от лятната лига " Калифорния класик " (95:83).

В тази конкуренция играят най-вече млади състезатели, като Кийгън Мъри, който и директен съперник на Везенков на поста му и направи страховит дуел, отбелязвайки 41 точки. Сашо няма да вземе присъединяване. В идващите часове той ще подпише 3-годишния си контракт и ще бъде показан пред медиите и почитателите.

Миналата нощ нямаше показване, само че мнозина в залата схванаха, че най-хубавият баскетболист на Европа е там.

Асът ни седеше в компанията на собственика на " Кингс " Вивек Ранадиве, генералния мениджър Монте Макнеър и старши треньора Майк Браун. С него и беседва най-дълго.

Александър Везенков бе поздравен от няколко представители на клуба, в това число основният действен шеф Матина Колокотронис (с гръцки корени) и други хора от мениджмънта.

Българинът се поздрави другарски с гарда и една от звездите на отбора Деарън Фокс, с който по-рано бе сниман във фитнеса на " Сакраменто Кингс ".

Везенков ще има лятна отмора, а подготовката на тима ще стартира през август.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР