Александър Везенков смята, че той и съотборниците му трябва да

...
Александър Везенков смята, че той и съотборниците му трябва да
Коментари Харесай

Везенков: С малко повече дисциплина можем да бием Русия

Александър Везенков счита, че той и съотборниците му би трябвало да следват треньорските инструкции, в случай че желаят да се оправят с Русия в международните квалификации. " Лъвовете " са съсредоточени само за идващия мач - гостуването в Москва.

 България победи Франция със 74:68 @@@

" Както споделих и след мача с Франция, уповавам се това да е някакво ново начало за българския баскетбол, нещо, което да ни сплоти всички. Но успеха над Франция към този момент е история, беше преди два дни. Сега идва мач с Русия, който е доста значим за нас, с цел да продължим да мечтаем. Много мощен противник, изгубиха в Чехия и по тази причина ще желаят още повече да победят, желаят да продължат напред, имат доста класни състезатели. Трябва да сме доста съсредоточени ", сподели националът ни.

 България победи Франция със 74:68 @@@

" Сърце, отборна игра, и всичко, което към този момент показахме. Трябва да сме малко по-дисциплинирани, да слушаме треньорските инструкции, тъй като второто полувреме против Франция не играхме доста добре тактически. Ще го обсъдим през днешния ден и на следващия ден и ще спазим напътствията на треньора ", съобщи Везенков, представен от " Канал 3 ".

Галерия: Марин Маринов, Sportal.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР