Александър Везенков ще бъде извън игра през следващите няколко седмици

...
Александър Везенков ще бъде извън игра през следващите няколко седмици
Коментари Харесай

Везенков отново ще отсъства няколко седмици, Сакраменто загуби от Оклахома Сити

Александър Везенков ще бъде отвън игра през идващите няколко седмици поради нова травма в глезена, оповестява баскетболният специалист Крис Байдърман. Българският баскетболист пропусна седем мача на Сакраменто Кингс в края на януари и началото на февруари поради навехнат глезе, а в този момент е възобновил контузията си. Той се върна в игра при загубата от Детройт Пистън и по-късно записа близо 16 минути при успеха над шамиона Денвър Нъгетс, само че още веднъж влиза в лазарета.


За момента не е ясно от какъв брой време ще има потребност Везенков за възобновяване, само че най-вероятно той няма да играе до края на месеца.

В негово неявяване Сакраменто Кингс згауби от Оклахома Сити Тъндър със 113:127 като посетители. Шей-Гилгъс Александър и Джейлън Уилямс вкараха общо 70 точки за триумфа на Тоъндър, а Лугенц Дорт добави 17 точки и 9 битки. За Сакраменто центърът Домантас Сабонис осъществя следващ трипъл-дабъл - 21 точки, 14 асистенции и 11 битки, а Малик Монк вкара 26 точки от пейката.

Сакраменто Кингс заема седмо място на Запад с 30 победи и 22 загуби, до момента в който Оклахома Сити е на трета позиция с баланс 36-17.

В другия мач от предходната вечер Бостън Селтикс победи Маями Хийт със 110:106 като посетител. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР