Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто Кингс, след

...
Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто Кингс, след
Коментари Харесай

Везенков се завърна след контузия, но Сакраменто загуби

Александър Везенков се завърна в игра за " Сакраменто Кингс ", откакто пропусна няколко мача (от 24 януари, бел. ред.) поради травма, само че отборът му загуби вкъщи със 120:133 от " Детройт Пистънс ". Това е тимът с най-слаби индикатори през сезона в НБА.

Везенков беше под въпрос до последно, само че в последна сметка Майк Браун го включи в състава. Българинът записа 5 минути, в които вкара 3 точки, овладя една " битка " и направи две нарушавания.

Домантас Сабонис бе най-резултатен за " Сакраменто " и вкара общо 30 точки, към които добави 12 " битки " и 7 асистенции, само че и това не оказа помощ на състава да реализира трети следващ триумф и заема седмо място в Западната конференция с 29 победи и 21 провали.

Джейдън Айви наниза рекордните в кариерата си 37 точки и бе над всички в " Детройт ".

В последните дни доста се приказва, че " Кингс " може да замени Везенков дружно с негови съотборници, с цел да получи други играчи. Крайният период за това е до петък, 9 февруари. Ако не стане до на следващия ден, най-хубавият ни баскетболист ще доиграе сезона в " Сакраменто ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР