Александър Везенков не успя да запише нито една точка при

...
Александър Везенков не успя да запише нито една точка при
Коментари Харесай

Без актив за Везенков при тежка загуба на Сакраменто от Портланд

Александър Везенков не съумя да запише нито една точка при загубата на неговия Сакраменто Кингс от Портланд Трейл Блейзърс със 113:130 като посетител в поредна среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА).


Българинът записа четвърти мач без актив след идването си в " Лигата на извънземните ", като остана на паркета по-малко от 10 минути, за които въпреки всичко овладя една битка и даде една асистенция, пропускайки и трите си опита от тройката.

За " кралете " над всички бе гардът Де " Арън Фокс, който наниза 43 точки, като осъществя 16/26 от полето и 7/15 зад арката - той добави осем битки, четири асистенции, две обири и един чадър. Центърът Домантас Сабонис се регистрира с дабъл-дабъл - 34 пункта и 12 овладени топки, само че двамата не бяха подкрепени от своите съотборници, като приключиха единствени с двуцифрен точков актив.

От другата страна на паркета домакините получиха помощ от много играчи, в това число и от пейката, като Анфърни Симънс бе най-резултатен с 29 точки. Дуоп Рийт се включи чудесно на мястото на центъра Деандре Ейтън с 25 пункта от пейката, а 19 добави Малкълм Брогдън. По 17 точки за триумфа прибавиха Скуут Хендерсън, който сграбчи и 11 битки, и Джабари Уокър, а с 13 пункта завърши Джереми Грант.

Втората поредна загуба на Кингс ги свлече до шестото място на Запад с баланс 17-12, до момента в който Портланд е предпоследен в същата конференция с осем победи и 21 загуби. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР