Александър Везенков направи стабилно включване от пейката в двубоя на

...
Александър Везенков направи стабилно включване от пейката в двубоя на
Коментари Харесай

Везенков отново резерва, Кингс пак падна

Александър Везенков направи устойчиво включване от пейката в дуела на своя Сакраменто Кингс против Голдън Стейт Уориърс. Това бе поредна инспекция за " кралете " преди началото на сезона в НБА, като те записаха трето проваляне на сметката си със 115:121, откакто преди този момент паднаха и от Торонто Раптърс и Лос Анджелис Лейкърс.

Българинът прекара на терена 17 минути, като приключи с 2 точки и 6 битки.

Първата поява на Саша на игрището бе в края на първата част, когато размени Домантас Сабонис. В началото българинът имаше няколко неуверени изяви, само че последователно влезе в мача. При една офанзива на неговия отбор той направи крачки, само че незабавно по-късно негов съотборник открадна топката, Дейвиън Мичъл пропусна да означи под коша, само че Везенков с добавка бе прецизен.

Българинът обаче не бе изключително безапелационен в офанзива, като това бяха единствените му точки в срещата. Стрелбата му за 2 точки бе 1 от 4, а за 3 точки бе 0 от 3 опита.

Иначе Сакраменто водеше в по-голяма част от мача, само че в края изпусна самодейността и се стигна до продължения, с цел да бъде избран победител. Там Голдън Стейт наложи волята си и стигна до триумфа.

Най-резултатен за гостите, които бяха без огромната си звезда Стеф Къри, бе Джонатан Куминга с 28 точки, следван от Андрю Уигинс с 20 и Лестер Киньонес с 18.

За Сакраменто пък с най-вече точки приключи Домантас Сабонис с 19, Де`Аарън Фокс бе със 17, а Трей Лайлс се включи мощно от пейката с 11 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР