Александър Везенков изигра силен мач за своя Олимпиакос, но тимът

...
Александър Везенков изигра силен мач за своя Олимпиакос, но тимът
Коментари Харесай

Силен мач за Везенков, но Олимпиакос загуби дербито

Александър Везенков изигра мощен мач за своя Олимпиакос, само че отборът му загуби от Панатинайкос с 93:99 след продължение в гръцкото дерби от 12-ия кръг на баскетболната Евролига.

Българинът игра 23 минути и се отличи с 6 точки, 2 битки и 1 отнета топка. Василис Спанулис бе най-резултатен за Олимпиакос с 18 точки. Над всички бе звездата на Панатинайкос Тайръс Райс, който приключи с 41 точки. В постоянното време двата тима не излъчиха победител - 86:86, а в добавеното време ПАО наложи волята си и записа трета поредна победа в Евролигата.

Анадолу Ефес резервира първото си място в класирането след победа над Баскония Витория със 102:77. Победата е шеста поредна и общо десета от началото на сезона за турския тим и той води след 12-ия кръг. Шейн Ларкин блесна с 24 точки за триумфа на Ефес.

Барселона се наложи над Химки със 102:94 като посетител и разочарова над 6000 фенове в Подмосковието. Най-резултатен за успеха бе испанският нападател от черногорски генезис Никола Миротич с 28 точки. Поражението е четвърто следващо за отбора на Химки, до момента в който за Барселона успеха е девета за сезона и отборът дели второто място с огромния си противник Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР