Александър Везенков играе най-силните си минути в НБА с екипа

...
Александър Везенков играе най-силните си минути в НБА с екипа
Коментари Харесай

Гръцко гадже вдъхновява Александър Везенков

Александър Везенков играе най-силните си минути в НБА с екипа на „ Сакраменто “ и това си има пояснение. Най-добрият ни баскетболист получи любовно ентусиазъм.

При него в Америка дойде гаджето му Николета Елефтериаду, написа „ България Днес “. Пищната гъркиня е там от няколко дни. Ватерполистката изгледа онлайн в залата най-силния мач на Везенков досега - успеха на „ Сакраменто “ над „ Гол-дън Стейт Уориърс “. Там включването на Спортист №1 на България докара до фамозния поврат на отбора му, който изоставаше с над 40 точки в един миг.

Николета качи няколко клипчета от залата. Едно от тях беше на видеостената, където течеше повтаряне на супер изява на обичания й. Не е ясно какъв брой време ще може да остане Елефтериаду при Саша зад океана. Самата гъркиня е много сполучлив състезател и една от най-изявените ватерполистки в Гърция. Николета играе за „ Олимпиакос “ и е националка на страната си. В момента има пауза в шампионата на южната ни съседка и хубавицата на момента отлетя при баскетболиста.

След заминавай на Везенков за Америка преди няколко месеца двамата поддържаха „ телефонна обич “и не спираха да се изясняват в любов и в обществените мрежи. Сега ще да се порадват и на компанията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР