Александър Везенков игра 16:49 минути за тима си Сакраменто Кингс,

...
Александър Везенков игра 16:49 минути за тима си Сакраменто Кингс,
Коментари Харесай

Сакраменто Кингс с Везенков загуби за трети път преди сезона

Александър Везенков игра 16:49 минути за отбора си " Сакраменто Кингс ", който загуби и третия си предсезонен мач в Националната баскетболна асоциация (НБА) - 115:121 (38:25, 21:31, 24:27, 28:28, 4:10) против " Голдън Стейт Уориърс ".

Двубоят се игра в залата на " кралете ", по този начин това бе всекидневен дебют за Сашо пред почитателите на отбора му. Стекоха се 17 884 фенове, което е доста за контрола. След четирите елементи резултатът бе 111:111, по този начин се игра продължение, в което " воините " от Сан Франциско, играли без мегазвездата си Стеф Къри, взеха връх.

Везенков влезе като промяна 3:33 минути преди края на първата част. От трите срещи дотук, тази бе най-слаба за него от позиция на стрелбата. Той приключи с 2 точки (успешна добивка) - един от четири опита, а от тройката бе 0 от 3. Записа обаче 6 " битки ", като още веднъж се показа доста добре в отбрана.
 Снимка АП/БТА
Най-резултатен за спечелилите беше Джонатан Куминга с 28 точки и 6 овладени топки.

За домакините се отличи Домантас Сабонис с 19 т., 11 " битки " и 5 асистенции, а 17 т., 5 " битки " и 6 асистенции записа гардът Диарън Фокс.

Двата отбора ще се срещнат още веднъж в четвъртък (19 октомври) от 5:00 сутринта българско време, като този път хазаин ще бъде " Голдън Стейт ". Редовният сезон стартира на 25-26 октомври.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР