Александър Везенков е нямало как да откаже офертата на трикратния

...
Александър Везенков е нямало как да откаже офертата на трикратния
Коментари Харесай

Везенков-старши за Олимпиакос: Нямаше как Сашко да откаже

Александър Везенков е нямало по какъв начин да откаже офертата на трикратния първенец в Евролигата Олимпиакос (Пирея), откакто е получил позвъняване персонално от именития треньор на тима - Дейвид Блат. Това сподели бащата на българското крило Сашо Везенков.

“Имаше и други позвънявания. Помилсихме разновидностите. Признание е, че даже някогашният му треньор в Барселона Сито Алонсо го искаше в Цедевита. Явно е видял нещо в него. Имаше благоприятни условия и за Турция. За Сашко е по-добре в Олимпиакос. Сега към този момент е по-готов да се включи в огромен тим. Всичко е в ръцете му. Важно е да работи крепко. Олимпиакос е на равнището на Барселона. Не би трябвало да се нуждае от акомодация в Атина”, разяснява бащата пред “България днес”.

“Там са Василис Спанулис и Йоргос Принтезис. За Сашко това е необикновено. Преди имаше опция да се учи от огромно име като Наваро в Барселона”, прибавя Везенков.

“Барселона е огромен тим. Чест е да си част от него, даже да играеш хокей. Още повече, че го взеха на 20 години. Имаше много по-опитни и класни баскетболисти на неговия пост. Не може да укоряваме никой, евентуално и той е имал дефекти. За разлика от мениджърите виждам да показвам действителните неща”, приключва той.

“България днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР