Александър Везенков бе официално освободен от Торонто Раптърс, съобщава БНТ.

...
Александър Везенков бе официално освободен от Торонто Раптърс, съобщава БНТ.
Коментари Харесай

Торонто Раптърс освободи Александър Везенков

Александър Везенков бе публично освободен от " Торонто Раптърс ", оповестява Българска национална телевизия. По този метод крилото е все по-близо до това още веднъж да облече екипа на " Олимпиакос ", а това към този момент е въпрос единствено на дни. Според информацията тимовете от НБА имат 48 часа разполагаем, с цел да си обезпечат неговите услуги, само че в случай че това не се сучи, той към този момент няма да има никакви спънки още веднъж да играе на Стария континент.

Както е известно, българинът се озова в редиците на канадците в края на юни, когато бе трансфериран от Сакраменто Кингс. Впоследствие стана ясно, че 28-годишният баскетболист няма желание да продължи своя път оттатък океана, защото гърците сториха всичко по силите си да го върнат в своите редици и по всичко проличава, че ще съумеят. 206-сантиметровият стрелец имаше още една обезпечена година от своя контракт на стойност 6.6 милиона $.

Според журналиста Кийт Смит, българският състезател е откупил своите права и това е довело до раздялата с " динозаврите ". Въпреки че синът на Сашо Везенков искаше да напусне, от Торонто нямаха желание да се разделят толкоз елементарно с него и дадоха индикации за това в предходните седмици, само че наподобява, че последните му дейности са оказали съществено въздействие.

Информациите гласят още, че Спортист №1 на България се е договорил устно с отбора от Пирея за идващите 5 години, в които ще проработи 20 милиона евро. Така Везенков е на път да пази още веднъж цветовете на гърците, за които игра от 2018 до 2023 година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР