Александър Везенков бе избран от испанската Лига АСВ като едно

...
Александър Везенков бе избран от испанската Лига АСВ като едно
Коментари Харесай

Везенков: Чувствам се нормално единствено на терена

Александър Везенков бе определен от испанската Лига АСВ като едно от лицата, които да промотират започващия напълно скоро нов сезон в най-силното европейско клубно състезание. 22-годишният българин, който за трети следващ сезон ще играе за Барселона, се трансформира в основен воин на промоционално видео за сезон 2017/2018, снимано по улиците на каталунската столица.

“Казвам се Александър Везенков и съм на 22 години. Харесва ми да се разхождам по улиците рано заран. Майка ми постоянно споделя, че би трябвало да се стремя да бъда елементарен човек. Наясно съм, че тя мисли единствено най-хубавото за мен. А аз й давам отговор, че съм висок два метра, а единствнеото място, на което мога да бъда естествен, е баскетболното игрище”, декларира на испански Везенков във видеото.

" Mi madre me dice que sea una persona normal. Mido 2 metros, el único sitio donde soy normal es en la cancha ". Vezenkov, del @FCBbasket. pic.twitter.com/9HIXjMYHHK
— Basket en Movistar+ (@MovistarBasket) September 20, 2017
Барселона и Везенков ще изиграят първата си публична среща под управлението на Сито Алонсо на 29 септември. Тогава “блаугранас” излизат в дерби против коравия отбор на Баскония в мач, който ще даде началото на целия сезон 2017/2018 в Лига АСВ.

Останалите мачове от кръга ще се изиграят на 30 септември и 1 октомври.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР