Александър Цонев и Цветан Чолев "Върколака" направиха страхотна битка в

...
Александър Цонев и Цветан Чолев "Върколака" направиха страхотна битка в
Коментари Харесай

Цонев след SFC 8: Малко хора знаят колко пот и лишения се крият зад една победа

Александър Цонев и Цветан Чолев "Върколака " направиха страхотна борба в клетката на SFC 8: The Matrix в неделя. Двамата наелектризираха феновете още със заканите си преди дуела, а когато двама се изправиха един против различен в "Зимния замък " стана същинска война.

Двамата бойци в тежка категория за наслада на всички избраха да играят в стойка и си размениха доста тежки удари, а успеха пристигна в третия рунд откакто Чолев се опита да направи тейкдаун, само че Цонев зае преобладаваща позиция и засипа съперника си с удари.

Александър е удовлетворен от резултата, само че не остава успеха да го главозамае, като вади заключения даже и от триумфа. "Аз съм самокритичен и диря постоянно възходяща последователност във всяко едно отношение, както в спорта по този начин и живота. Мисля че се представихме приемливо. Успяхме да наложим нашата игра и това което сме упражнявали стотици пъти, да го използван в клетката. Мисля че тук е мястото да благодаря на моя щаб: Михаил Гълъбов, Стоян Димитров, Велко Гюров и моя управител Марчела Гюрова! Блезкрайни благодарности и към всички, които дойодоха да ме поддържат от близо и надалеч. Без тях няма да е същото ", сподели той.

Чолев сподели освен устойчивост и мотивация, само че и доста добра подготовка за сериозен дуел като нееднократно бе на косъм от успеха. "В никакъв случай не съм си мислил, че мачът ми с Чолев ще е лек. Тренирахме доста интензивно, с цел да избегнем неприятни изненади, мисля че се получи game проекта ни! "

Цонев записа мощна победа с нокаут в SFC 7: Avatars през февруари, а в този момент няколко месеца по-късно още веднъж се завърна с триумф в клетката на SFC. И това се дължи на непримиримост и неизменност в залата - нещо, което се прави без значение дали борбата е била 15 минути или 30 секунди. "Малко хора знаят какъв брой доста пот и ограничения се крият зад една победа. И единствено да вметна за многото критици разбиращи от всички спортове пред тв приемниците или седнали комфортно на маса до клетката: никой не си дава сметка какво е време, до момента в който не изкара 5 минути в клетката или на кръга. За някой това е цигара време, само че за различен може да бъде месеци пот и ограничения! "

Плановете на Цонев, за наслада на неговите почитатели, са да остане деен. "Плановете са ми да съм жив и здрав както ви споделих и да мога да веселя моите близки и другари с победи всякога ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР