Александър Тонев отдавна не играе във Висшата лига на Англия,

...
Александър Тонев отдавна не играе във Висшата лига на Англия,
Коментари Харесай

Наредиха Сашо Тонев сред най-лошите трансфери в Премиършип

Александър Тонев от дълго време не играе във Висшата лига на Англия, само че имаше къс престой там с екипа на Астън Вила. И тъкмо тази договорка беше подредена измежду най-лошите в историята на Премиършип от авторитетното издание FourFourTwo.

Неговите редактори изготвиха ранглиста на 50-те най-слаби покупки на участниците в британския хайлайф, като Тонев попадна на 46-та позиция. Цялата ранглиста ще излиза с по 10 позиции дневно, тъй че в околните дни ще разберем и кой е най-лошият трансфер.

Ето и какво написа FourFourTwo за прекосяването на Александър Тонев от Лех Познан в Астън Вила:

"В YouTube към момента можете да намерите видеа с компилация от изявите на Александър Тонев с екипа на Лех Познан. Ако ги изгледате, ще разберете за какво Вила го хареса - изключително с рекомендацията на Стилиян Петров - и го купи през 2013 година "

"От тези фрагменти се вижда внимателно крило, с пряк метод към офанзивата и голмайсторски усет. Той изглеждаше като идеалното ново попълнение за тим с стеснен бюджет и се озова в Бирмингам. "

"Но в този трансфер се вижда за какво не би трябвало да се има вяра единствено на видеата. Защото те демонстрират хубавото, а крият неприятното. Тонев нямаше физически качества да играе в Премиършип, беше нежен и не беше задоволително бърз, с цел да компенсира това. "

"Освен всичко беше ужасяващо слаб в отбранителен проект и това го направи доста необичайно попълнение за тим, който към този момент беше опрян в стената по времето, в което той дойде там ", написа списанието по адрес на Тонев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР