Александър Томаш ще остане треньор на Локомотив Пловдив и през

...
Александър Томаш ще остане треньор на Локомотив Пловдив и през
Коментари Харесай

Томаш и Крушарски се разбраха, треньорът остава в Локо Пд

Александър Томаш ще остане треньор на Локомотив Пловдив и през пролетния полусезон, макар измененията в ръководството на клуба.

Наставникът се е срещнал с Христо Крушарски, който към този момент управлява клуба, откакто другият съсобственик Адам Сотков му отстъпи акциите. Веднага се появиха клюки, че Томаш може да бъде уволнен при тази смяна и, че даже към този момент има подготвен негов заместител в лицето на Христо Златински.

Томаш и Крушарски обаче намерили общ език и ще продължат взаимната работа. Специалистът, който има контракт с „ черно-белите “ до лятото на 2024-а година и се чака да го извърши, към този момент отхвърли предложение от АЕЛ Лимасол, защото не желае да напуща Локомотив по средата на сезона.

„ Смърфовете “ стартираха мощно акцията и записаха за първи път в историята си 9 следващи победи, като даже бяха водачи в класирането за дълъг интервал. В последна сметка обаче форматана тима спадна и пловдивчани ще зимуват на четвърто място. Локомотив ще нападна квота за евротурнирите, само че това било мъчно предизвикателство, изключително в случай че значими играчи бъдат продадени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР