Александър Сръндев за първи път се състезава при мъжете на

...
Александър Сръндев за първи път се състезава при мъжете на
Коментари Харесай

Талантът на "Еврофутбол" Петър Божилов е със сребърен медал от Турция

Александър Сръндев за първи път се състезава при мъжете на Европейското по триатлон

Спортният гений на „ Еврофутбол “ Петър Божилов завоюва второ място и сребърен орден на 400 м св. жанр в мощния интернационален шампионат по плуване в Принцовите острови (гр. Истанбул – Турция). Той изплува дистанцията за 3:59.59 мин. Петър взе участие и на 100 м св. жанр, където се класира пети с 53:09 сек.

23-годишният Александър Сръндев взе присъединяване в Европейското състезание по триатлон в Тарту – Естония, където се състезава за първи път при мъжете. Дисциплината беше спринт, а дистанцията - 750 м плуване (в река), 20 км колоездене и 5 км тичане.



„ Бях квалифициран изцяло и напълно ориентиран за този старт, само че неприятното ми плуване при започване на надпреварата ми коства по-предно класиране “ – споделя Александър за представянето си. Трасето за колоездене е било тежко и технично, като в средата на надпреварата геният на „ Еврофутбол “ е почнал да наваксва изоставането си. Накрая се е показал добре в бягането и е финиширал на 54-то място.

„ Щастлив съм, че най-сетне пробвах какво е да си на старт с най-хубавите в света, хора с по няколко олимпиади зад тила си. Подготовката ми продължава и в този момент единствено би трябвало да изчистя грешките за по-предни позиции на последващи стартове “, добавя Сръндев.

„ Еврофутбол “ желае още доста триумфи на своите Спортни гении!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР