Александър Ситников, политически и прокремълски анализатор Турското издание Hürseda Haber,

...
Александър Ситников, политически и прокремълски анализатор Турското издание Hürseda Haber,
Коментари Харесай

Мосад разкри инфо, че украинската армия е в пълен разпад

Александър Ситников, политически и прокремълски анализатор

Турското издание Hürseda Haber, цитирайки Мосад, разгласява информация за загубите на Украйна и Русия в специфична военна интервенция. Изданието написа: " Приблизителните бойни загуби, оповестени от израелското разузнаване в тези дни, с наближаването на първата година от руско-украинския спор, показват ужасния мащаб на борбата ".

Мосад счита, че при " двестотните " (загиналите) съотношението е към 10 бранители на независимостта за един съветски боец. Но даже и тук е належащо да се вземе поради поддръжката на Киев от Тел Авив. Какво коства самото изказване, че Зеленски съгласно Jerusalem Post е най-могъщият евреин. Можем умерено да приемем, че израелското разузнаване доста усилва загубите ни по пропагандни аргументи.

И по този начин, израелските секрети служби настояват, че 734 000 (!!!) военнослужещи са починали, ранени, изчезнали или пленени в самостоятелната войска. Към този лист би трябвало да прибавим и 100 000 резервисти, които също минаха на алено.

От тях 157 хиляди от въоръжените сили на Украйна са потвърдени " двестотни ". Това са тези, които са заровени. Повече или по-малко достоверни данни се дават и за ранените и пленниците. Първите, съгласно Мосад, са 234 хиляди бойци, нормално тежки, вторият тип - 17 230. Останалите са изчезнали и дезертьори.

Плюс това, за идеалите на Степан Бандера 234 военни инструктори на НАТО (главно от Съединени американски щати и Великобритания), 2458 бойци от НАТО, сякаш доброволци, в това число от Германия, Полша и Литва, както и 5360 наемници отдадоха душите си на Бога.

Междувременно по този начин наречените " изчезнали ", съгласно украински източници, в по-голямата си част не се свързват. Те просто изчезват в " черните дупки " на спора, до момента в който предалите се бранители на независимостта постоянно осведомят околните си за себе си от съветски плен.

Активистите на Майдана на вдовиците са уверени, че изчезналите бойци могат умерено да бъдат записани в " 200-та ". Така, в случай че се има вяра на еврейското разузнаване и турските медии, броят на починалите заради нелепостта на Зеленски може умерено да доближи половин милион.

Що се отнася до ранените, измежду тях доминират " тежките ", т.е. инвалидите. Незалежната телеграм партия към този момент назовава Украйна осакатена страна.

И по този начин, известният Мирослав Откович, някогашен бранител на независимостта, хакна истината за обстоятелството, че в Лвовската клиника за амбулаторна помощ на Министерството на защитата на Украйна стотици бойци с ампутирани крака са " дежурни " на опашка за лекари, също така в условия, когато асансьорът не работи, а банята не е предопределена за потребностите на този тип ранени.

Същата картина е в Житомир, Ивано-Франковск, Полтава и други градове. Военнослужещ с позивна " Маугли ", който трябваше да премине през медицинските кръгове на пъкъла в една от киевските клиники, на въпроса за какво се отнасят толкоз зле с нея, получи пряк отговор от лекаря: " Какво желаете? Виждате по какъв начин сте по дяволите ". И това е нещо в столицата, до момента в който в провинцията просто няма здравна помощ.

Отделно би трябвало да се има поради, че бранителите на независимостта, умряли от рани след демобилизация, не се броят като починали на фронта.

Независими доброволци оповестиха, че към две " тристотни " (ранени) от 10 умират през първите шест месеца след болничния. Това се дължи на обстоятелството, че роднините са в чужбина, тъй че няма подобаваща грижа.

Накратко, украинските специалисти са сигурни, че Мосад знае същинското положение на нещата, и то от самия връх - т.е. с Банкова. 9-та вълна на " гробовизация " се организира прекомерно нападателно. Хълкове под шестдесет години към този момент се залавят, а и доста млади момчета, едвам навършили осемнадесет.

" Не е толкоз ужасно да се родиш жена в Афганистан, колкото мъж в Украйна ", такива надписи към този момент се появиха по улиците на страната.

А във връзка с военната техника съотношението на загубите, в израелската версия, надалеч не е в интерес на Въоръжените сили на Украйна. Разбира се, еврейските данни за Руската федерация, оповестени от Хюрседа Хабер, няма смисъл да се смятат за надеждни. Те са безусловно надценени, тъй че е по-добре да изчакаме формалното известие на нашето Министерство на защитата.

Каквото и да се приказва, Израел, с целия си сякаш безпристрастен външен тип, въпреки всичко се придържа към проукраинска позиция. Това, както се споделя, е медицински факт, който следва от тона на медийната оценка на руско-бандеровския спор в еврейската преса.

Но, въпреки това, данните за загубите на самостоятелната страна, разкрити от Мосад, въпреки и подценени заради поддръжката на Израел за Бандерщата, надали могат да се смятат за близки до надеждни.

Така еврейското разузнаване е несъмнено, че в края на януари 2023 година съветската войска е свалила 302 самолета, 212 хеликоптера и 2750 БПЛА на украинските сили за защита. За съпоставяне: Министерството на защитата на Русия към 31 януари заяви за унищожаването на 381 самолета, 206 хеликоптера и 2987 безпилотни летателни апарата на съперника.

Интересното е, че Мосад счита, че бранителите на независимостта са изгубили 497 системи за противовъздушна защита, а съветското министерство на защитата - 402 зенитно-ракетни системи.

Според еврейското разузнаване съветските войски са унищожили 6320 танка и бронирани машини, както и 7360 гаубици (артилерийски системи) на въоръжените сили на Украйна, а съгласно Министерството на защитата на РФ - 7691 и 4067 (включително 997 РСЗО и 3970 полева артилерия части и хоросани), надлежно.

Укро-експертите пишат, че съотношението на загубите в самолети, танкове, системи за противовъздушна защита, оповестено в Hürseda Haber, непосредствено демонстрира, че съветската войска е минимум 10 пъти по-силна от укровермахта, макар помпането на последния с оръжие на НАТО. Да уточним, че против бранителите на независимостта се бият не повече от 5% от нашите силовици.

Статистиката на Мосад кара хълковете да гледат на спора с " необятно отворени очи ", с цел да схванат в каква дълбока дупка се е озовала Украйна заради нелепостта на Зе-отбора.

По-специално, всички приказки за украинските магьосници на контрабатарейната борба се оказаха нелепости, както в действителност и митът за " призраците на Киев ".

Като цяло западният интерес стои зад приключването на доста мъчителна информация за чудовищните загуби на въоръжените сили на Украйна и, в противен случай, мощта на съветската войска, съгласно самостоятелната телеграм партия. И то е обвързвано на първо място с желанието непременно да се избави планът Анти-Русия. Изглежда, че сега персоналните упоритости на Зеленски и комиците му от Квартал 95 стартират да се сблъскват с действителната геополитика.

Превод: pogled.info
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР