Александър Сиди води в Пловдив, Борис Ячев води листата на

...
Александър Сиди води в Пловдив, Борис Ячев води листата на
Коментари Харесай

Борис Ячев и Александър Сиди водят в Пловдив

Александър Сиди води в Пловдив, Борис Ячев води листата на " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля " и НФСБ " в Пловдив-област, оповестиха от НФСБ.

Двамата записаха през днешния ден листите с претенденти за народни представители в 16 и 17 МИР за изборите на 11 юли.

" Тръгваме със поръчката за устойчиво патриотично наличие в идващото 46 Народно заседание - упоритостта ни е да спечелим по два мандата в града и в региона ", съобщи преди регистрацията Борис Ячев.

" При нас шоумени няма - те са в други листи ", сподели Ячев за кандидат-депутатите.

Общинските съветници от Карлово Андон Андонов (НФСБ) и Светлозар Янков (ВМРО), Стефан Аксиев - общински консултант от ВОЛЯ в Пловдив и Милко Милков от НФСБ в Асеновград, някогашният кмет на Марково Пламен Кабаков са измежду претендентите на патриотичната групировка в Пловдив-област.

Пловдивският общински консултант Костадин Гаров, Недко Кузманов , пловдивският областен заместник-кмет Павел Милушев , строителният бизнесмен и общински консултант Владимир Кисьов са в листата на патриотичната коалиция след лидера Александър Сиди в Пловдив-град.

На въпрос за бъдещи обединения Александър Сиди сподели: " Категорично не сме и няма да бъде патерица на ГЕРБ ". Той прикани хората да гласоподават с разсъдък, а не с ненавист.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР