Александър Сано и неговата любима Нели Атанасова са една от

...
Александър Сано и неговата любима Нели Атанасова са една от
Коментари Харесай

Сано проговори за развода си с бившата на Карамански

Александър Сано и неговата обичана Нели Атанасова са една от най-красивите двойки в родния шоубизнес. Слухове обаче са ги разделяли нееднократно.

Актьорът повдига завесата на персоналния си живот и споделя дали се развеждат с някогашната възлюбена на Иво Карамански.

"Тези трудове не ни интересуват. Важното е, че всичко сред нас е наред. На 28 май направихме 10 години, откогато сме дружно,” доверява Сано, представен от "МисБлуум ".

Той твърди още, че с Нели са нон-стоп дружно, като случаите, в които се разделят са обвързвано само с работните им задължения.

"Но другояче не за седмица, не за ден, а и за секунда не сме били разграничени с Нели. Аз съм все по този начин влюбен в жена ми, възприятията ми по никакъв метод не са намалели. Дори бих споделил, че са се засилили. Нели е дамата, която най-вече съм обичал в живота си ", споделя още артистът.

Сано даже има проекти да уголеми своето семейство с второ дете от брачната половинка си. "Аз упорствам, само че ще забележим какво ще се случи. Тук измъкващият отговор е: "Божа работа ", споделя Александър.

Двойката към този момент има една щерка - Ава. Нели обаче има и пораснал наследник от Карамански, който носи неговото име - Иво.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР