Александър Сано е хвърлил пъпа на дъщеричката си в Кралската

...
Александър Сано е хвърлил пъпа на дъщеричката си в Кралската
Коментари Харесай

Александър Сано хвърлил пъпа на щерка си в Royal Academy of Arts в Лондон

Александър Сано е хвърлил пъпа на дъщеричката си в Кралската академия по изкуства в Лондон , разбра HotArena .

Актьорът, който се трансформира в всеобщ любим с ролята си на Косъма в " Под прикритие " желал да хвърли пъпчето на дребната Ава на особено място. " Там е, на прикрито месетнце ", с усмивка изяснява звездата. 

И добавя, че на прощъпулника си Ава хванала банкнота и химикал , по тази причина и с майка й Нели се чудят по какъв начин да поясняват избора й. В дъщото време момиченцето демонстрира и сериозен интерес към изкуствата и актьорската специалност на баща си. 

И към този момент може да се похвали с първата си огромна роля в нов български сериал, където играе.... дъщерята на баща си. " Малко преди да стартираме фотосите се оказа, че няма уместно дете, което да изиграе ролята. И защото става въпрос за момиченце на 6-8 годинки, което да играе моя щерка, просто предложих да я доведа и да я пробват ", с усмивка казва Сано. 

Режисьорът я харесал незабавно и фотосите почнали. Иначе дребната девойка се увлича и от изкуствата и към момента не е решила каква желае да стане. Детето е привикнало с известността на татко си и като по-малка даже питала другите деца в детската градина по кое време ще дават родителите им по малкия екран. 

Името й пък е концепция на майка й - Нели Атанасова. Която го измислила в нощта, в която я родила. " Майка й го избра няколко часа преди да я роди. Просто ме разсъни и сподели " Ава ", споделя Косъма, предават от " 24 часа ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР