Александър Попов, който води волейболния тим на ЦСКА, отново изрази

...
Александър Попов, който води волейболния тим на ЦСКА, отново изрази
Коментари Харесай

Сашо Попов: Максимализмът е отличителната черта на ЦСКА

Александър Попов, който води волейболния отбор на ЦСКА, още веднъж изрази опасения за финансирането на спортните клубове в идващите седмици и месеци. След загубата от Дея с 2:3 Попов съобщи, че е удовлетворен от играта, само че не и от резултата на свите ученици

„ Неслучайно Дея са в челото в шампионата. Започнахме боево. Секунди след мача не може да се каже какво стана. Имат по-квалитетни състезатели, или хайде, играли на по-високо равнище, тъй като не е хубаво по този начин да се споделя “, стартира треньорът на " армейците ".

„ Съвкупност от детайли. Не е елементарно от 2:0 до 2:3. Съжаляваме. Аз и през вчерашния ден споделих – през първия полусезон не можахме да играем нашата игра. Тук последните два мача се вижда, каквото всички желаеме. Взаимодействие – механически и прочувствено. Започна да се получава. Предстои сложен втори полусезон. Всички ще бъдем на полето и желаеме да побеждаваме “.

„ Ние играем за победа. Очаквам по-добра игра от първия полусезон. Играхме добре, през днешния ден загубихме, през вчерашния ден победихме. Добри тимове. Максимализмът е отличителна линия на ЦСКА. Това, че сме играли добре, не ни топли – ще вадим нужните поучения. Започнахме да се усещаме като колектив. На 1 метър от тях чувствам, че ще се борим “.

„ Не са предвиждания, споделям какво ще стане. Седмици и месеци по-рано споделям. Лошо ме цитирате, че ще бъде признат закон. Малко ми е необичайно, че не е топ вест. Аз не виждам тази камбана, която я удряме в този момент...Ще изчакате някой футболен тим да се оплаче, с цел да има отзив. Спортът е обществен феномен и не може по този метод, без да има финанси. Какво може да се случи, по какъв начин се протяга ръка...Не съм юрист, аз съм за това да се мисли страната какво може да направи за спорта. Държавата от доста дълго време, най-различни течения в политическата палитра, оставаме на едно състояние. Някои построиха доста зали с грантове в селските региони. Чакате аз или някой различен да каже, че е обеден грабеж? Финансирането на спорта ще претърпи съществени проблеми. Ако не е вест в този момент, ще е вест на следващия ден “, съобщи треньорът на ВК ЦСКА.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР