Александър Пашов заяви във вторник пред съда, че се признава

...
Александър Пашов заяви във вторник пред съда, че се признава
Коментари Харесай

Присъда от 16 години затвор е подигравка: Майката на убита и заровена жена в Пловдивско

Александър Пашов съобщи във вторник пред съда, че се признава за отговорен и съжалява

16 години затвор получи мъж, който причака с револвер брачната половинка си, простреля я в главата и по-късно зарови тялото ѝ в Пловдивско. Убийството беше осъществено преди година в село Пъдарско. Тогава два дни полиция, криминалисти с кучета и водолази претърсваха обитаемото място. Във вторник причинителят Александър Пашов съобщи пред съда, че се признава за отговорен и съжалява.

Близките на убитата обаче са възмутени от присъдата. Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Апелативния съд в Пловдив.

" Това е насмешка. Той ще излезе на независимост на 46 години. След убийството, е заровил тялото на входа на гробището, с цел да отиде да вземе бус и да го откара в зарязан гараж на две директни от вкъщи ни. В съда е споделил, че не е желал да я убие, а единствено да си поговорят. Бил е въоръжен, с маска и ръкавици, дали е желал единствено да си поговорят? ”, разяснява в ефира на " Здравей, България ” Анка Михайлова, майка на жертвата. По думите ѝ щерка ѝ напуснала Александър след побой, нанесен година преди убийството. " Грешката беше, че тогава не подаде тъжба в полицията. Настоявам за доживотна присъда. Детето ми беше единствено на 28 години ”, добави дамата.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР