Александър Николов говори пред медиите след края на турнира в

...
Александър Николов говори пред медиите след края на турнира в
Коментари Харесай

Николов: Настроен съм позитивно преди началото на Световното първенство

Александър Николов приказва пред медиите след края на шампионата в залата на Левски София, на която България раздели първото място с Иран. Нашите изгубиха от персите с 2:3 и на следващия ден отпътуват за Бахрейн, където ще е международното състезание за мъже под 21 години.

" Не обичам да предизвикам ориста, само че съм положително надъхан преди началото на международното състезание - сподели звездата ни Александър Николов. - Отборът е на доста високо равнище спрямо съперниците. Играем верен волейбол. Дано се получат нещата. Много ми хареса манталитетът на победител в отбора. Всеки го има. Това се гради в последните 4-5 години с помощта на успехите, които направихме. Сработихме се добре. С всеки ден ще ставаме все по-силни ", сподели волейболистът на италианския Лубе Чивитанова.

" Не е първият шампионат, в който ще бъдем любимци. От най-малко три години сме сложени измежду тях. Не ни тежи. Отиваме, даваме всичко от себе си и в случай че тимът ни е най-хубавият, ще завоюва ", пожела си той.

" Ние сме в група с Полша, които на нашия набор напоследък все ни побеждават. Не е комфортен съперник. За да минем групата, би трябвало да победим другите два тима. А след това отиваме да бием поляците. Трябва да спечелим или против Иран, или против Полша, с цел да се класираме още по-напред ", споделя Николов.

" Днес Иран ни победиха, само че чаках по-голяма израстване от тяхна страна. Възмъжали се в последните две години, както и ние. Вярвам, че на международното ще ги бием ", приключи Александър Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР