Александър Ненков се пошегува с ПП, че не искали да

...
Александър Ненков се пошегува с ПП, че не искали да
Коментари Харесай

ГЕРБ прогнозират още една актуализация на бюджета

Александър Ненков се пошегува с Политическа партия, че не желали да има обезщетения за скъпите горива, с цел да върнат столичани в метрото. Това стана по време на дебатите по второ четене на актуализацията на бюджета. Големите градове в Европа дотират градския превоз, посочи той, защитавайки превоза на София. Герберите признаха, че в столицата има нерентабилни линии. Увериха, че Следствен отдел към окръжна прокуратура ще направи някакви оптимизации.

Според Ненков никой град не би трябвало да става пленник на политически ползи. Не съм склонен, че Следствен отдел към окръжна прокуратура е жертва на някаква политическа игра, посочи ръководителят на обществената комисия в Народното събрание Искрен Арабаджиев. Според него съзнателно общините се държат подвластни. 50 милиона лв. са несъбраните налози от Следствен отдел към окръжна прокуратура, по думите му. От Политическа партия се оповестиха за децентрализация на общините, освен от страна към община, само че и от община към регион. Десислава Атанасова упрекна ръководещите, че не са създали промени, както и че не са подготвили законодателно промените.

Седем месеца няма нито една заложена промяна, подлага на критика шефката на депутатите от ГЕРБ. Ако продължите да управлявате, няма да се справите, обърна се Атанасова към Политическа партия и предвижда още една актуализация на бюджета. Къде ви е децентрализацията?, попита тя. Хората няма да не помнят цялата подигравка Граф Игнатиев, включи се в полемиката Георги Михайлов. Нека не се замеряме с това кой е по-по-най, прикани социалистът. София има потребност от доста пари, отговори Искрен Арабаджиев. Малко по-късно бюджетна комисия " откри " желаните от Възраждане пари за лекуване на деца в чужбина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР