Александър Ненков от ГЕРБ коментира в сутрешния блок на БНТ

...
Александър Ненков от ГЕРБ коментира в сутрешния блок на БНТ
Коментари Харесай

Александър Ненков: БСП изпада в нелепа ситуация

Александър Ненков от ГЕРБ разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия изключителното съвещание на Народното събрание.

Българска социалистическа партия изпада в нелепа обстановка с тези две точки на дневния ред на изключителното съвещание, сподели той.

Парламентът заседава изключително

Припомняме, двете точки на програмата на Народно събрание са:

1.Проект на решение за внасяне на законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 година с оглед нужните ограничения за превъзмогване на рецесията от пандемията на Covid-19

2. Изслушване по член 113 от Правилника за организацията и активността на Народното събрание на министър-председателя на Република България Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски  Христо Терзийски Христо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 година в град Кюстендил. Завършил е висше обучение в за насилието, упражнено върху жители и публицисти по време на Националната конфереция на Политическа партия ГЕРБ, извършена на 5 август 2020 година в гр. София, Тех Парк (Вносители: Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, и група народни представители, 6.8.2020 г.).

Не може Народното събрание да бъде проверяващ орган, уточни Ненков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР