Александър Митрович за пореден път се превърна в герой за

...
Александър Митрович за пореден път се превърна в герой за
Коментари Харесай

Гол в края на Митрович донесе драматичен успех на Фулъм

Александър Митрович за следващ път се трансформира в воин за Фулъм. Той донесе триумфа на своя отбор с гол в 90-ата минута. Отборът на Марко Силва завоюва с 3:2 семейството си Брентфорд и е без загуба от началото на сезона. Митрович означи два гола в първия кръг против Ливърпул, а предходната седмица пропусна дузпа, за което се реваншира през днешния ден.

Фулъм изглеждаше, че ще стигне до лесна победа, защото победе с два гола до 20-ата минута. Боби Декордова-Рийд откри след 44 секунди игра, а лятното попълнение Жоао Палиня удвои задатъка на домакините.

Брентфорд, който предходната седмица разруши Манчестър Юнайтед, се върна в мача малко преди почивката. Кристиан Норгорд се разписа с удар от въздуха след ъглов удар. Датският халф имаше шанс да е на терена, защото извърши нарушаване, което можеше да му донесе и червен картон.

Две попадения на Айвън Тони не бяха зачетени заради засади, само че той съумя да изравни в 71-ата минута. Фулъм обаче не се отхвърли да гони успеха. Митрович на два пъти бе спрян от вратаря Давид Рая, само че в края го преодоля след удар с глава.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР