Александър Митрович е изправен пред това да бъде аут до

...
Александър Митрович е изправен пред това да бъде аут до
Коментари Харесай

Огромно наказание грози Александър Митрович

Александър Митрович е изправен пред това да бъде навън до края на сезона, тъй като ФА приготвя дисциплинарни наказания против Фулъм. И това ще докара до солидно премахване на нападателя, продължителна възбрана за треньора Марко Силва да бъде на тъчлинията и голяма санкция за Фулъм.

Митрович загуби хладнокръвие, откакто Крис Кавана одобри вярно съвета на ВАР - да даде дузпа за Манчестър Юнайтед и да покаже червен картон на Уилиан за игра с ръка в четвъртфиналния конфликт от ФА Къп в неделя.

The Sun твърди, че в допълнение към обяснението за аления картон, формалният отчет на Кавана до ФА включва цялостен доклад за словесната борба от страна на Митрович, когато той викаше в лицето на съдията. Това стартира дисциплинарния развой, който сложи нападателя пред евентуална глоба от 10 мача.

The Sun разкри, че от ФА към този момент са се свързали с Фулъм, с цел да кажат на клуба, че не са готови да разрешат общоприетата възбрана за принудително държание от три мача.

Това беше публично доказано като представител на ФА сподели: " ФА твърди, че общоприетото наказване, което другояче би се приложило на Александър Митрович за изпъждане за насилието, което той е направил по отношение на рефера на мача, е явно незадоволително. Освен това се твърди, че държанието и/или езикът на Александър Митрович са били неточни и/или оскърбителни, и/или обидни, и/или заплашителни след отстраняването му. “

Относно Силва, представителят на ФА добави: " Твърди се, че Марко Силва е употребявал оскърбителни и/или обидни думи и/или жестове и/или държание по отношение на рефера на мача ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР