Александър Михайлов и Чавдар Христозов са новите членове на Съвета

...
Александър Михайлов и Чавдар Христозов са новите членове на Съвета
Коментари Харесай

Двама нови членове влизат в управата на ДКК

Александър Михайлов и Чавдар Христозов са новите членове на Съвета на шефовете на Държавна консолидационна компания (ДКК) от квотата на представителите на страната след извършен

Александър Михайлов има забележителен опит в обществени и частни сдружения в региона на военно-промишления комплекс от 2012 година насам, като е заемал разнообразни, в това число висши управителни, длъжности. От юли 2017 година до октомври 2018 година е изпълнителен шеф на „ Кинтекс “ ЕАД. Притежава и административен опит в държавни ведомства.

Чавдар Христозов има богата експертиза в региона на търговията и мениджмънта в разнообразни сдружения. През последните седем години е бил консултант по търговско-икономическите въпроси и началник на СТИВ-Москва към министерство на стопанската система, дирекция „ Външноикономическо съдействие “. В интервала 2007 – 2009 година е бил зам.-председател на държавна организация „ Държавен запас и военно краткотрайни ресурси “.

Ваня Караганева, която е самостоятелен представител на Съвета на шефовете на ДКК от септември 2021, към този момент е представител на страната след състезанието на министерството. Тя има богат административен опит в Народното събрание още от 1993 година. През 2013 и 2014 година работи като шеф кабинет в министерства на служебните държавни управления. В 42-ото и 43-ото Народно заседание е основен експертен помощник в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.

Новите членове се причисляват към досегашния управителен състав на ДКК, който включва Рая Каназирева (изпълнителен директор), Радостин Вазов и Диляна Софиянска.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР