Александър Междуречки с право може да трепери от страх Според горещите

...
Александър Междуречки с право може да трепери от страх
Според горещите
Коментари Харесай

Междуречки трепери: Изкусител клати брака му с Мария Илиева?

Александър Междуречки с право може да трепери от боязън

Според горещите злословия той и певицата Мария Илиева са узаконили връзката си с брак. Поп дивата роди на предприемача дъщеричка и по думите й, тя е безпределно щастлива с новия си мъж.

По хипотеза и Междуречки е по-млад от изпълнителката, само че не толкоз, колкото тя бе със старите си гаджета. Илиева има и наследник от предходната си връзка, като с бащата на сина си съвсем не живяха дружно.

Но в този момент нова заплаха дебне новото семейство, шушукат в гилдията.И идващият сезон, от есента Мария Илиева още веднъж ще е част от журито само че „ Гласът на България “.

Кошмарът на Междуречки ще е чаровният сицилианец Арканджело Д,анджело. Той е пропътувал Европа, с цел да взе участие в „ Гласът на България “ и да се срещне с новия треньор-Мария Илиева. Двамата се срещали и преди, при участията на певицата зад граница и посред им прехвърчали искри, доверяват близки до поп певицата.

Фактът, че „ остарялата обич наслойка не хваща “ демонстрира и постъпката на италианеца. Той не е дилетант, а потвърден шоумен и изявен артист. Бохемът освен цялостни най-големите заведения и клубове в Париж с гласа си, само че си и ма и собствен, личен оркестър и компания, която му провежда събитията. Освен това живее в шикозно имение.

Дали чаровният реализатор желае да завоюва рейтинговото музикално шоу или задачата му е да впечатли „ остарялата си обич “ Мария Илиева, бъдещето ще покаже.

 

Тагове: Мария Илиева певица гласът на българия Александър Междуречки Междуречки певец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР