Александър Матеев е новият областен координатор на ГЕРБ- Видин. Той

...
Александър Матеев е новият областен координатор на ГЕРБ- Видин. Той
Коментари Харесай

Рокада в ГЕРБ СНИМКИ

Александър Матеев е новият регионален координатор на ГЕРБ- Видин. Той бе показан от административния секретар на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов на конференция във Видин, оповестиха от пресцентъра на партията.

В нея участваха и досегашният регионален водач на ГЕРБ Владимир Тошев, ръководителят на Съюз на демократичните сили – Видин Генади Велков и кметът на община Видин доктор Цветан Ценков. Пресконференцията се организира директно след края на работна среща, в която присъединяване взеха ръководителите на всички общински структури на ГЕРБ в област Видин, както и кметове на общини, общински съветници и други

„ Днес сътрудниците одобриха единомислещо решението на Изпълнителната комисия за регионален координатор на ГЕРБ във Видин да бъде одобрен Александър Матеев. Вярваме, че той ще продължи възходящата линия на развиване при ГЕРБ – Видин “, сподели Цветомир Паунов. Той даде висока оценка за свършената през годините работа от страна на досегашния регионален координатор.

„ През годините Владимир Тошев беше индивидът, който дружно с целия този екип, постави големи старания ГЕРБ да бъде първа политическа мощ в област Видин. Резултатите от последните локални избори го демонстрираха – ГЕРБ завоюва даже в общини, в които до момента не сме имали толкоз сериозна поддръжка “, акцентира административният секретар на ГЕРБ.

Създаденият добър екип би трябвало да се надгражда, означи Паунов и добави, че и регионалната, и общинските организации на ГЕРБ в област Видин работят чудесно.

„ Искам да благодаря на управлението на Политическа партия ГЕРБ в лицето на Изпълнителната комисия и персонално на господин Борисов за цялостното подпомагане и отговорност към Видинска област и към Северозапада “, сподели Владимир Тошев.

Той напомни в тази връзка твърдия ангажимент за модернизирането на пътя Видин – Ботевград, чието строителство към този момент започва и се чака да завърши през идващите две години. „ Търсенето на нови лица е натурален развой в развиването на една организация и се надявам, че с господин Матеев ще продължим да работим дружно “, приключи Тошев.

От своя страна Александър Матеев показа, че приема поста регионален координатор на ГЕРБ – Видин без капка подозрение в изхода от идните избори. „ Това са избори, които Политическа партия ГЕРБ би трябвало да завоюва, тъй като това е единствената партия, която води България по европейския път на развиване “, безапелационен беше новият регионален координатор на ГЕРБ.

Мобилизацията на структурите на ГЕРБ в област Видин за идните избори е на доста високо равнище, означи по време на конференцията административният секретар на партията. Той заяви, че всички, участвали на работната среща, са отчели извънредно положителното политическо и кардинално съдействие сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

В тази връзка Паунов изрече специфични благодарности към кмета на община Видин Цветан Ценков и ръководителя на Съюз на демократичните сили – Видин Генади Велков. „ С тях ние работим съвършено и това е един доста сполучлив модел, който може да бъде прибавен освен на локални равнище, само че и на национално “, означи Паунов.

Председателят на Съюз на демократичните сили – Видин Генади Велков изрази убеденост, че положителното съдействие с ГЕРБ ще продължи и отсега нататък. „ Убеден съм, че на идните избори ще се представим извънредно добре “, показа Велков.

Кметът на община Видин доктор Цветан Ценков означи, че Видин е образец за цяла България за това за едно обединяване на дясното в името на по-доброто развиване.

„ Всяка една политическа партия, която ръководи България, би трябвало да си дава сметка, че предизвикването на новото време е в това страната ни да остане в верния коловоз на евроатлантическите полезности. Надявам се идните избори да бъдат сполучливи за България “, сподели доктор Ценков, като пожела триумф на новия регионален координатор на ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР