Александър Маринов, председател на стратегическия съвет към президента, е назначен

...
Александър Маринов, председател на стратегическия съвет към президента, е назначен
Коментари Харесай

Агент Майстора стана съветник на Гълъб Донев

Александър Маринов, ръководител на стратегическия съвет към президента, е назначен за консултант в политическия кабинет на служебния министър председател Гълъб Донев. През последните месеци сътрудник Майстора от Държавна сигурност нееднократно подлагаше на критика дейностите на държавното управление " Петков ", като да вземем за пример съобщи, че за изгонването на съветските дипломати се дължи пояснение.

През 1990 година Маринов влиза в политиката, като е определен за член на Висшия съвет на Българска социалистическа партия. Избран е за депутат през октомври 1991 година Същият месец е определен и за ръководител на Софийската организация на Българска социалистическа партия, какъвто е до май 1996 година

През юни 1996 година, откакто разликите му с тогавашното управление на Българска социалистическа партия и парламентарната група доближават своя пик, той си подава оставката. Малко по-късно основава нова партия Български социално-либерален съюз. Опитва се да я развие, даже взе участие с партията си на локалните избори през 1999 година, само че без необикновен триумф. През цялото това време продължава да се занимава с политически и обществени разбори, защото е лекар по социология.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР