Александър Манолев, който беше номиниран за министър на транспорта на

...
Александър Манолев, който беше номиниран за министър на транспорта на
Коментари Харесай

Манолев се оттегля заради атака срещу него от `определена група`

Александър Манолев, който беше номиниран за министър на превоза на мястото на Ивайло Московски, разгласи публично желанието си да се откаже от поста.
 Втори неуспех с оставките - Александър Манолев се отхвърля от поста министър на превоза  Отложиха оставките на министрите - президентът не освободил Младен Маринов
Това разгласи самият той на брифинг в Министерския съвет, като причина за отдръпването си той уточни " координирана офанзива, която се организира против мен от една избрана група ". Манолев не уточни коя е визираната от него група, само че сподели, че офанзивите почнали от момента на номинацията му за нов транспортен министър. " Със скалъпени обвинявания и без никакви доказателства, се пробват очевидно да блокират работата ми в министерството на превоза. Ясно ми е, че по този начин атакуват освен мен като кандидатура, само че и целият кабинет, давам си ясна сметка, че всички тези съшити изказвания нямат нищо общо с истината ", сподели той, евентуално визирайки публикация в " Капитал ", обвързвана с предишното му.

Той е безапелационен, че има доказателства в противоположната посока, на цитираните изказвания. " Много въпроси си задавам най-важният за мен е за какво тъкмо в този момент някой реши да съшива сходни изказвания в случай, че аз съм заемал и други обществени постове преди ", разяснява той.

Според Манолев търсеният резултат е да не се организират промени и че " някой се тормози от промените, от политиката, която бих провеждал в министерството на превоза ".

" Аз съм прагматичен човек, не мога да доусна да ме вкарат в пояснителен режим ", сподели Манолев и посочи, че имал " доста мъжки диалог " с премиера Бойко Борисов и отрасловия вицепремиер Валери Симеонов.

Манолев напомни, че е получи 6600 преференциии по време на последните избори. По време на предизборната акция той никой не е повдигал сходни тематики. " Явно е, че в този момент е тъкмо моментът да се нападна ", сподели още той.

Той сподели, че ще търси юристи, с цел да реши какви да бъдат идващите му стъпки. 

Относно заемания все още от него пост на зам.-министър на стопанската система той отговори, че няма да взима решения под страст и ще остави това решение на премиера. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР