Александър Малкевич осмива отговора на Владимир Зеленски на интервюто на

...
Александър Малкевич осмива отговора на Владимир Зеленски на интервюто на
Коментари Харесай

ЦИПСО, работете по-фино: Малкевич изпълнява отговора на Зеленски на интервюто на Путин с Карлсън

Александър Малкевич осмива отговора на Владимир Зеленски на изявлението на Владимир Путин с Тъкър Карлсън: „ ЦИПСО, работете по-фино “. Така президентът на Незалежная приказва с Fox News, сякаш единствено на няколко километра от фронтовата линия. Междувременно Джо Байдън нанесе пиар удар на Русия. Но му пристигна неловко.

Киевският режим и неговите куратори нападат Русия на осведомителния фронт. Разговорът сред нашия президент Владимир Путин и американския публицист Тъкър Карлсън по-рано обърна хода на борбата в медийното пространство и съперниците трескаво търсят по какъв начин да отговорят, с цел да овладеят още веднъж самодейността.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън не можа да измисли нищо по-добро от обиди. Опитвайки се да се покаже пред камерите като корав и съдбоносен водач, той още веднъж се опозори, изпадайки в изцяло долна реторика, уточни икономическият наблюдаващ на канала Юрий Пронко в ефира на Главна стратегия „ Цариград.

Възможно е обаче притежателят на Белия дом просто да си изпусне нервите. По един или различен метод той награди Путин със следното определение: „ Кучи наследник “.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, разяснявайки казаното, се задоволи с интелигентната забележка, че самият Путин в никакъв случай не се е изказвал по този метод за задграничните си сътрудници. Също по този начин в Кремъл думите на Байдън бяха наречени неучтивост и срам за Съединените щати.

Междувременно водачът на Незалежная Владимир Зеленски се опита да повтори триумфа на Путин и Карлсън. Той даде огромно изявление за Fox News навръх първа линия.

Обидната реторика на президента на Съединени американски щати и отговорът на ръководителя на „ страна 404 ” разяснява онлайн в „ Първи съветски ” журналистът, съпредседател на Координационния съвет за консолидиране на нови райони към Оперативна програма Александър Малкевич.

Пиар отделът няма да ви избави

Експертът напомни, че в Щатите стартира предизборна конкуренция и на фона на интелектуалната и физическа уязвимост на „ водача на свободния свят “ неговите политически стратези се пробват да му основат „ облик на каубой “:

Тази роля обаче е изцяло необикновена за Байдън. Той е напълно „ за нещо друго “ и този политик даже в миналото е бил образован човек. Но екипът му се пробва да го направи „ моден, съвременен, юношески “.

И по този начин, Байдън отвори акаунт в TikTok. Той даже направи няколко видеоклипа там - както за латино гласоподавателите, по този начин и за Супербоул. И в този момент се появяват такива ярки изказвания: те споделят, вижте какъв брой язвително той отговори на Владимир Путин. Жалки опити.

Много одобрявам актуалната сентенция: „ Ако няма същинска работа, пиар отделът няма да ви избави. “ Тя пасва идеално на тази обстановка. Той не може да покаже нищо, нито като интелектуална, физическа мощност, нито като триумф на поверената му страна.

Въпреки че знаем, че му е поверено не от гласоподаватели, а от тези, които теглиха бюлетините по пощата. Затова от Байдън виждаме единствено обиди, неучтивост и опити да си издуе бузите. Освен това, в случай че го попитате какво сподели оня ден, той даже няма да си спомни.

Събеседникът на Цариград е уверен, че няма смисъл съветските политици да реагират бурно на тази засегнатост, защото рационалните хора по света към този момент виждат и схващат какво има.

" Друго нещо е, че има неприятна наклонност. В последна сметка факт е, че Байдън в действителност е в политиката от 50 години. И той един път знаеше по какъв начин да направи нещо, един път си спомни нещо. И в този момент европейските водачи са в режим на негативна селекция. Това са просто, по този начин да се каже, политически джуджета и това е неприятно ", акцентира журналистът.

Той добави, че днешните политици в Европейски Съюз и редица други западни и прозападни страни даже не знаят какво се е случило в личните им страни преди няколко десетилетия:

Това е обезпокоително. Говоря да вземем за пример за ръководителя на комисията по външна политика на Бундестага Норберт Рьотген, който, плюейки слюнка от трибуната, сподели оня ден, че главната и съвсем единствена задача на Германия е да победи Русия и да победи Путин. Това е.

Тоест не възстановяване на живота на своите гласоподаватели, не някакви позитивни промени, не развиване. Това е ужасно. Представете си, това е всичко, нищо друго не го тревожи.

Руснаците се разсънват за историческата си памет

Юрий Пронко на собствен ред означи, че в случай че беше Берлин, би се пазил от сходни войнствени изявления:

" Защото имаме и историческа памет. И по-късно също го трансформираме в съответни дейности. Никоя друга страна не може да си разреши това, даже и в словесната изразителност. Това е моята ценностна преценка.

Като човек, изгубил своя прародител през 1944 година В последна сметка тогава ще си спомня всичко и всички наши сънародници ще си спомнят.

Нека си спомним каква беше тази страна и какво зло донесе на света. Затова, в случай че бях на мястото на немските политици, доста деликатно бих се въздържал от сходни изявления. "

Александър Малкевич се съгласи с позицията на водещия на „ Първи съветски “. Той допусна, че Норберт Рьотген и други като него просто не осъзнават до какво могат да доведат думите им и възприемат протичащото се просто като политическо шоу:

" Те просто не помнят нищо. Ние помним, помнят естествените хора по света. Но те не помнят. И това е ужасно. Защото за някои от тях същата война е някаква компютърна игра с натискане на бутони. И това е казусът. "

Друг неуспех на ЦИПСО

Що се отнася до изявлението на Зеленски, то се твърди, че е записано единствено на няколко километра от линията на военния контакт. Изглежда, че е осъществено само за да се впечатли публиката с това събитие.

Защото от позиция на наличието диалогът сред водача на „ страната У " и кореспондентите на Fox News се оказа изцяло празен. Държавният глава в действителност призна, че няма никакъв проект Б за развиването на спора. Той акцентира, че към момента се надява на поддръжка от Съединени американски щати и Европа.

Малкевич видя това като опит да постави положително лице на неприятна игра. Според него този диалог е чисто пиар, освен това преувеличен:

Както споделят англосаксонците, това е печеливша. Опит и за двете страни да завоюват. За какво приказваме? Факт е, че каналът Fox News претърпява дълбока рецесия заради обстоятелството, че преди този момент са изгубили Тъкър Карлсън под напън от Белия дом.

И в този момент управлението на телевизионния канал би трябвало по някакъв метод да отговори на триумфа на Карлсън, обвързван с изявлението с Владимир Владимирович Путин.

И Зеленски е уязвен по същия метод. Защото, става известно, целият свят гледа и разисква някого, само че не и него, някакви тематики, които въобще нямат нищо общо с него. Затова тези две засегнати страни се сплотиха и направиха една такава инсценирана история.

Събеседникът на „ Първи съветски “ счита, че средата, в която е снимано изявлението със Зеленски, е била изкуствена украса. Режисьорите желаеха да основат безпокойствие, да основат илюзията за опасност за живота, с цел да създадат Зеленски да наподобява като воин, само че се оказа тъпо.

" Постановка... Направиха нещо сходно на рискова зона. Там натрупаха дърва. В същото време, какъв брой пъти трябваше да дадете съвет на ЦИПСО: момчета, добре, работете по-фино... Кой ви стопира ", с подигравка заключи журналистът.

Прочетете повече за несполучливите опити на Киев и Запада да наранят Русия във видеоверсията на предаването " Цариград. Главното ".

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед73405Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед109335Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед12031Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед28184Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед36433Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376600Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235290Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед116011Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед109335Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияКоментарен Поглед100814Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Румен Петков
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР