Александър Лазаров за първи път в своята кариера ще играе

...
Александър Лазаров за първи път в своята кариера ще играе
Коментари Харесай

Александър Лазаров: Не знам дали сънувам, или е реалност

Александър Лазаров за първи път в своята кариера ще играе в съществена скица от шампионат на ATP. Българинът се наложи над светвоня №154 Лука Вани и към този момент има 12 точки за международната класация, осигурявайки си място в Топ 500. Утре той ще срещне " Мистър Sofia Open " - Фернандо Вердаско (Испания). Ето какво показа щастливият победител след феноменалния триумф:
 Приказката за Александър Лазаров на Sofia Open продължава
Приказката за Александър Лазаров на Sofia Open продължава

Българинът влезе в главната скица след блестяща победа против италианеца Лука Вани

Не знам дали сънувам, или е действителност. Не съм играл в такива мачове, не мислех, че е във опциите му. Участвам за четвърти път в този шампионат, предходната година паднах доста неприятно. Нищо не ми се получаваше и в един миг мислех да се отхвърлям.

Надявам се Вердаско да не ме бие доста и да покажа добър тенис, както досега. Той е един от детските ми идоли. Още помня мача му с Надал от Australian Open. Това е сбъдната фантазия.

Не съм се чувствал на предходни шампионати по този начин. Тази аудитория ме кара да се усещам като същински тенисист. Надявам се на дуела с Вердаско да има още повече хора, приключи Алекс Лазаров.

Другите квалификанти, обезпечили си място в главната скица са Яник Маден (Германия), Стефано Травалия (Италия) и Даниел Брандс (Германия).
 Всички резултати от Sofia Open 2019
Всички резултати от Sofia Open 2019

Схемата на шампионата е за 28 тенисисти с два квалификационни кръга
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР