Александър Лазаров от ТК "Дема" спечели за първи път в

...
Александър Лазаров от ТК "Дема" спечели за първи път в
Коментари Харесай

Александър Лазаров спечели за първи път титлата на България

Александър Лазаров от Търговска колегия "Дема " завоюва за първи път в кариерата си купата на сингъл на Държавното персонално състезание по тенис за мъже с общ награден фонд 10 хиляди лв.. Поставеният под номер 1 Лазаров победи на финала на алените кортове на Търговска колегия "Хемус " във Велико Търново втория в схемата Габриел Донев от НСА с 6:4, 6:1 за 83 минути.

Донев осъществя пръв пробив в срещата за 3:2, само че последва серия от три следващи гейма на противника. Така Лазаров сервираше за първата част, само че позволи брейк на нула. В идващия гейм той осъществя нов пробив след отличен прехвърлящ удар при първия си сетбол и взе задатък в резултата. Донев стартира с брейк втората част, само че по-късно Лазаров взе шест следващи гейма, с цел да победи.

С успеха той проработи 1650 лв. от наградния фонд. За Донев останаха 950 лв.. Лазаров взе втора купа от Държавния шампионат по тенис във Велико Търново, откакто през вчерашния ден завоюва трофея на смесени двойки в тандем с шампионката на сингъл при дамите Петя Аршинкова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР