Александър Кордев бе изненадан от факта, че бе посочен от

...
Александър Кордев бе изненадан от факта, че бе посочен от
Коментари Харесай

Александър Кордев бе обявен за най-добър играч на мача Добруджа - Черно море

Александър Кордев бе сюрпризиран от обстоятелството, че бе посочен от старши треньора на Добруджа за състезател на мача. Самият той в изявление пред публицистите във Варна след края на срещата Черно море-Добруджа 07, приключила при резултат 0:3, съобщи, че по-скоро е предполагал, че за " Най-полезен играч " ще бъде разгласен Красимир Гайдарски, който бе отличен със зелен картон.

За самата среща той добави, че неговият тим е минал елементарно през тима на Варна и че към този момент е набрана задоволително инерция за идващия домашен мач в понеделник против Марек. Днес имаше леко разпределяне против Варна, само че се надявам да почистим грешките против много по-класния отбор от Дупница и за идващите мачове, тъй като предстоят значими срещи, сподели централният блокировач. Той се надява на цялостна зала и на победа, която справедливо да зарадва хората, обичащи волейболната игра.

Влизане в призовата тройка и продобиване на орден, това е задачата, сложена пред управлението на тима, съобщи Кордев и добави, че главните съперници на Добруджа 07 в тази конкуренция ще са Хебър (Пазарджик), Нефтомик (Бургас) и вероятно Монтана. dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР