Александър Кадиев вече не крие връзката си с моделката Ивелина

...
Александър Кадиев вече не крие връзката си с моделката Ивелина
Коментари Харесай

Сашо Кадиев готов за брак с новата

Александър Кадиев към този момент не крие връзката си с моделката Ивелина Чоева . Както Hotnews.bg писа, артистът и водещ на „ Преди обед “ най-накрая показа общи фотоси с дамата, която го раздели със брачната половинка му Таня. Двамата до в този момент пазеха поверителност и не се демонстрираха дружно даже по време на почивката си в Доминикана. Тези дни обаче Ивелина разгласява фотография със сина на Катето Евро и своя другарка, а бясно влюбеният Сашо сияе до нея. Водещият е доста благополучен с новата жена до себе си и не спирал да приказва какъв брой е прелестна.

Той бил безапелационен, че най-сетне е намерил любовта на живота си. Според осведомени, в най-скоро време двамата ще се оженят, написа "Уикенд ". Чоева е с съвсем 15 години по-млада от артиста. Водещият на „ Преди обед “ и моделката са дружно повече от година и половина. Двамата са се срещнали в студиото на „ Преди обед”, където Ивелина е гостувала през есента на 2019-та година. Именно оттогава е почнала аферата им.

Ако се стигне до женитба, това ще е огромен удар за танцьорката Таня-майката на единственото дете на Кадиев Кати, напомня Hotnews.bg. С нея водещият по този начин и не стигна до брак, макар че тя заряза работата си в чужбина и му роди дете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР