Александър Кадиев вече е сгоден мъж и навсякъде се хвали,

...
Александър Кадиев вече е сгоден мъж и навсякъде се хвали,
Коментари Харесай

Никакъв мъж! На бившата на Сашо Кадиев й е през ......, че се е сгодил. Таня даже се отърва от лигавия и посредствен в леглото актьор


Александър Кадиев към този момент е благоприятен мъж и на всички места се хвали, че ще се дами за Ивелина Чоева. Тв водещият й предложи точно на Бъдни вечер, а на някогашната му въобще не й пука.

Таня Тончева явно е щяла да зареже Мамин Сашко даже в случай че не беше се появила Ива. Това излиза наяве от държанието на танцьорката.

Таня поздрави Сашо и Ивелина за годежа им. Цялостното й държание към тяхната връзка основава усещане, че на нея не й пука какво се случва в живота на някогашния й.

Танцьорката даже беше дружно с тях на отмора лятото, което удиви всички. Тя и щерка й бяха с артиста и половинката му на море.

Според слуховете възприятията на Таня към Сашо били умрели надалеч преди раздялата им. Нея я отблъснало най-много това, че той е доста ленив и у дома не си мръдва пръста за нищо. По през целия ден играел на видеоигри, което е смущаващо за мъж на над 30-годишна възраст, който е и татко на всичкото от горната страна.

Освен това Кадиев е с доста разглезен темперамент, а Таня е сериозна персона. В началото, когато били доста млади, й харесвало, когато той се лигавeл, намирала го за занимателно, само че след раждането на детето им очаквала Мамин Сашко да порасне, а той си останал същият инфантил. Неслучайно си пасва с Ивелина, която е с близо 15 години по-млада от него.

Близки до някогашната на артиста разкриват, че тя имала забележки и по отношение на половите му благоприятни условия. Сашо не бил от най-издръжливите в леглото, което още един път доказвало на Таня, че е добре, че двамата са се разделили.

Синът на Катето Евро би трябвало да е нанесъл огромен удар върху някогашната си, тъй като 10 години по този начин и не й предложи брак, въпреки да имат дете, а на Ивелина Чоева предложи единствено след 3 години обич. На Таня обаче не й пука и продължава напред.

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР