Александър Кадиев не е виновен за кризата в брака си,

...
Александър Кадиев не е виновен за кризата в брака си,
Коментари Харесай

Шавливата Таня първа сложила рога на мъжа си! Сашо Кадиев бил неспособен да задоволи мераците и суетата й

Александър Кадиев не е отговорен за рецесията в брака си, виновността е на жена му Таня, научи HotArena. Пловдивчанката първа е поставила рога на артиста още преди много време. Едва откакто схванал, че не е единствен в леглото й, той си намерил държанка, с която бе засечен преди няколко месеца от кореспондент на вестника. Сашо и Таня към този момент се срещат само поради детето си.

Хубавата Таня от много време била кокетка, само че откакто родила дъщеричката си Кати преди 5 години, имала особена нужда от мъжко внимание, настояват източници на „ Уикенд ”. Сашо Кадиев се оказал некадърен да задоволи тази нейна потребност, а и не положил кой знае какви старания да го направи. В дребното си свободно време той предпочитал да се занимава с компютърните си игри, вместо да бъде с жена си. На всичкото от горната страна я предиздвикал да живее под един покрив с майка му – Катето Евро, а всяка снаха знае какво значи животът със свекърва, пък даже и да е най-хубавата и грижовна на света.

Потиснатата Таня не издържала на напрежението и почнала да върти очи в търсене на други мъже , които да й върнат самочувствието на харесвана жена. Накрая почнала да изневерява на половинката си, смятайки, че забежките не са причина да къса публично него. „ Тя има много свободни разбирания ”, сбито обясниха източниците на „ Уикенд ”, намеквайки, че верността не е най-силната линия на брюнетката.

Самият Кадиев дълго време се правел, че не вижда измененията в държанието на жена си, приемайки, че връзката им към този момент е отворена. Накрая си намерил държанка, единствено че неговото въодушевление се оказало надалеч по-сериозно от аферите на Таня. Според слуховете, двойката не живее под общ покрив към този момент повече от две години. Сашо останал при майка си в къщата в Кокаляне, а жена му се преместила в апартамент с детето. Те обаче постоянно се срещат поради дребната Кати. Откакто не живее под общ покрив в Катето Евро, Таня е в идеални връзки с нея, постоянно й гостува или поверява дъщеричката си на нейните грижи. Известно е, че баба и внучка към този момент даже вършат кулинарна графа дружно под шапката на „ Мастършеф ”.

В началото на лятото Таня, Катето и дребната Кати бяха дружно на море, а преди седмици повториха почивката. Този път към тях се причисли и Сашо.
Ваканцията на Кадиев и жена му бе разчетена като знак, че двойката още веднъж е дружно. Но съгласно източници на „ Уикенд ”, това е направено само поради детето им. И двамата родители желаят Кати да има и мама, и тате, по тази причина се стараят да поддържат цивилизовани връзки, събират се за празниците, а понякога си вършат и общи ваканции. Но възобновяване на връзката им най-малко сега наподобява невероятно. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР