Александър Кадиев май е на път да се сдобие с

...
Александър Кадиев май е на път да се сдобие с
Коментари Харесай

Саша Кадиев чака второ?

Александър Кадиев май е на път да се снабди с второ дете. След като преди 6 години някогашната към този момент жена на артиста – Таня, го подари с дъщеричката му Кати, в този момент и новата му обичана – Ивелина Чоева, наподобява бременна. В последните седмици тя е съмнително напълняла – нещо, което не се връзва с нейната специалност на модел по никакъв различен метод с изключение на посредством идно майчинство.

Сравнението сред типа на Ивелина Чоева преди няколко седмици и в този момент демонстрира забележима разлика в тежестта на манекенката. Високата и извънредно слаба до неотдавна хубавица е почнала очевидно да пълнее. Въпреки че коремът й към момента е плосък, задните елементи, бедрата и ръцете й са доста наедрели и това надали е инцидентно. С специалност като нейната няколко кг допълнително значат безработица. 24-годишната манекенка обаче освен че не наподобява обезпокоена от измененията в тежестта си, а в противен случай – от всички фрагменти, които разгласява в обществените мрежи, проличава какъв брой е щастлива.

Тези дни тя е в Италия дружно с обичания си – Александър Кадиев. Това е първата обща почивка на младата двойка за лятото. Преди нея Ивелина беше с приятелки в Гърция, а след това – за малко на родното Черноморие, където се снима с някогашната жена на мъжа си – Таня. Едва в този момент – в края на август, младото момиче може да се порадва на мира на гаджето си. С двойката пътуват и Александра и Даниел Петканови, които услужливо снимат манекенката и разгласяват фрагментите в обществените мрежи. От клиповете проличава голямата смяна във фигурата й. Съдейки по типа й, Ивелина е качила най-малко 5-6 кг в границите на не повече от месец. Това надали се дължи само на вкусната италианска пица. Най-вероятно манекенката има по-сериозна причина – идно майчинство, писа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР