Александър Кадиев е измъкнал от Николаос Цитиридис мястото на водещ

...
Александър Кадиев е измъкнал от Николаос Цитиридис мястото на водещ
Коментари Харесай

Сашо Кадиев измъкнал новото шоу от Цитиридис?

Александър Кадиев е измъкнал от Николаос Цитиридис мястото на водещ в новото шоу на Би Ти Ви „ Кой да знае? ”. Предаването е игра с въпроси, за която се говореше, че щяла да бъде поета от гръка, останал без работа, откакто смъкнаха вечерното му шоу. Синът на Катето Евро обаче се е оказал по-подходящ.

Актьорът, който до лятото водеше „ Преди обед ”, от дълго време разгласи, че ще се върне в малкия екран, само че се очакваше това да стане в нов сезон на „ България търси гений ”, който най-малко до неотдавна се смяташе, че ще започва през пролетта. Сега обаче се оказва, че Сашо стартира работа в играта с въпроси „ Кой да знае? ”. „ Уикенд ” към този момент писа, че това е предаване, в което се събират два тима от звезди. Те би трябвало да дават отговор на въпроси, които са любопитни, само че не са от области на знанието, с които се сблъскваме постоянно. Участниците би трябвало да изясняват обстоятелства, над които в никакъв случай не са се замисляли. Щяло да е хем занимателно, хем просветително – феновете ще научават нови неща. Отговорите пък щели да са илюстрирани в клипове, оповестиха от Би Ти Ви. Спечелените от участниците суми ще отиват при аудитория. Чрез какъв механизъм ще става това, към момента не е обявено.

Предаването потегля от 1 януари и ще върви всеки работен ден от 20 часа. Двата тима в играта ще имат капитани. Това са Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Нея феновете до неотдавна свързваха само с предаванията на Нова телевизия, изключително с тези, които са продуцирани от Маги Халваджиян. Пъдев пък всеобщата аудитория познава като пицаря Слави от комедийния сериал на Би Ти Ви „ Татковци ”.

След като всички тези детайлности станаха ясни, има два въпроса, на които към момента се търси отговор.

Първият е ще води ли Александър Кадиев „ Талантите ”, откакто е ангажиран в „ Кой да знае? ”

Вторият е какво ще стане с Цитиридис?

Никой в Би Ти Ви не чака малкия екран да се откаже от услугите му просто по този начин. Най-вероятно към този момент са му намерили нова работа. Но каква е тя? Сигурно скоро ще оповестят публично, написа " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР