Александър Кадиев е истински баща под чехъл, твърдят негови познати. Дъщеричката

...
Александър Кадиев е истински баща под чехъл, твърдят негови познати. Дъщеричката
Коментари Харесай

Сашо Кадиев - баща под чехъл

Александър Кадиев е същински татко под чехъл, настояват негови познати. Дъщеричката му, която още няма 4 години, го командори като истински военачалник. Актьорът, който бил влюбен в момиченцето, не можел да му откаже безусловно нищо. Малката девойка е най-голямата наслада и горделивост на фамилията, а всички се стараят по всякакъв начин да й угодят във всичко.

Кадиев не крие, че върви по гайдата на щерка си за всяка дреболия и се оставяла да го върти на дребното си пръстче. Наскоро той  описа в предаването " Преди обед ", как заран преди детска градина се случвало да облича наследничката  си по 3-4 пъти, до момента в който малката  си хареса тоалета, написа " Уикенд ". После започвало избирането на обувките, прическата и якенцето. Докато пристигна време да излязат от вкъщи си, бащата към този момент бил на ръба на нервна рецесия, само че с големи страдания успявал да резервира видимо самообладание. 

Най-голямо облекчение изпитвал сега, в който остави детето в детската градина. При всички страдания към развъждането на момиченцето той в никакъв случай не си изпускал нервите. Само един взор на детето бил задоволителен, с цел да го разтопи от трогване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР